snsdsowon

This Is Blog Share All Of My Mind~ So, enjoy it!! ^^


Leave a comment

Faggot: Seleksi Alam Patriarki dan Genosida Perempuan

SGRC UI

*Fathul Purnomo

Sejarahnya, di Inggris kata faggot digunakan untuk menyebut para junior di sekolah, mereka diperlakukan layaknya pelayan

Hendri Yulius, 2015

View original post 667 more words

Advertisements


Leave a comment

Strawberry Kisses – Part 2 of 2 (End)

A Time Traveller's Tales

“Coming! Give me a few minutes!” A female voice called out.

It didn’t sound like the ahjumma. The voice sounded too young for a middle-aged woman. Sooyeon wondered who it could be.

A moment later, a young girl emerged from the back, dressed in a yellow short sleeve tee with a white apron. Her hair was tucked under a snapback and there was a hint of chocolate on the side of her lips.

“Hello!” The young girl wiped her hands on a wet towel as she stood behind the ice cream display. She looked up and their eyes met.

“Hey, it’s you. Welcome back!” the girl greeted brightly.

View original post 3,976 more words


Leave a comment

Strawberry Kisses – Part 1 of 2

A Time Traveller's Tales

A delicious scent of home-cooked food permeated the air in the Jung household. Yoona, the middle child, was already sitting at the dining table with her cutlery in her hands.

“Unnie ya, Soojungie, dinner is ready!!” Yoona yelled at the top of her voice.

“Yoong, how many times have I told you not to yell at your sisters like that? You should go to their rooms to call them,” Mrs Jung chided, shooting a fierce glare at Yoona.

Yoona sulked a little, refusing to move from her seat. She couldn’t wait to dig into the food in front of her. Her mother was a fantastic cook and she loved eating at home. The fragrant scent of her favourite beef galbi soup was making her very hungry. She had just finished a bag of honey butter chips but that wasn’t enough to satisfy her hunger.

View original post 2,604 more words


Leave a comment

The Triplet Of SNSD

Hik…hik…hik..hik.. OTP ;–;;;;

A GIRL'S BESTIE

JANG JANG! ane kambek lagi! Jangan bosan – bosan mampir ke rumahku yah hahaha

Ok pembukanya kayaknya jelek bngt yah? Tapi bodo ametlah. Kali ini aku membawa kabar gembira.

#apa tuh thor?

#ada aja pengen  tau aja

#ih author nyebelin

#yah bisa diktakan nyebeleni bisa tidak yah tidak pasti

#pukul author

View original post 926 more words


4 Comments

Mr.Choi Siwon

HAI..HAI… Bagi kalian para readers setia sehidup-sematiku yang tak lain dan tak bukan adalah SIFANY SHIPPER aka PROPHETS, berbahagialah kalian karena kali ini SILA si ANAK TAETEUK mempublish epep SiFany yang PASTINYA keceeee badai tsunami cetarrrrr ulalaaa menggelegarrr melalang buana…..Ok stop this is TOO freakin MUCH -___-  Ya pokonya intinya ini cerita berkisahkan tentang dua insan yang lama tak berjumpa selama beberapa tahun tapi akhirnya mereka bertemu disaat yang….yang…awkward .–. Alah udah lah pusing ngejelasinnya. Pokonya CHECK THIS OUT!!! Continue reading


Leave a comment

Bestfriend? I don’t think so.. (Part 2)

Haaaiiiiii chuyunk~ *oke itu alay -__- * Lama saya tak update yak hihi~ Biasa sibuk buat UN kemaren sih, tapi ya akhirnya gue LULUS sih.. HOREEEEEEE!! |Readers: peduli amat| Yaudah lah ya gausah dipikirin haha yang penting gue udah selesai sekolahnya aja walaupun dengan nilai pas2an B) Oiya bagi readers2 setia sehidup-sematiku ini yang sudah menunggu selama….ummmm…5 bulan maybe, akhirnya gue publish epep HaeSica gue ini~ Bagi yang mau nerusin baca ya monggo, kalo enggak ya ndak apa2 saya sih tak memaksa hahaha.. Udah ah mulai ngawur nih gue -_- Bagi yang mau baca, CHECK THIS OUT!!!

Continue reading